Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Taikalattia.fi / Invantor Oy
Y-tunnus: 2760451-7
Kummunkatu 22
83500 OUTOKUMPU
Puhelin: +358 50 44 22 011
Sähköposti: info(at)taikalattia.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Esko Vihava
Taikalattia.fi / Invantor Oy
Puhelin: +358 44 522 4125
Sähköposti: esko(at)taikalattia.fi

3. Rekisterin nimi

Taikalattia.fi:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Taikalattia.fi:n verkkosivujen kautta tietoja lähettäneen, tai muuta kautta Taikalattia.fi:n asiakkuuteen hakeutuneen asiakkaan tilausten käsittelyyn, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:

Tilaajan etu- ja sukunimi / yrityksen nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä asiakkaan palvelutarpeen sisältö ja mahdolliset lisätoiveet yhteydenottoa koskien.Tarvittaessa asiakkaan tietoihin voidaan tallentaa myös erillinen laskutus- ja toimitusosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas luovuttaa tiedot itse lähettäessään Taikalattia.fi:lle yhteydenottopyynnön verkkosivujen yhteydenottolomakkella tai sähköpostilla. Henkilötiedot voivat siirtyä Taikalattia.fi:lle myös sellaisten yhteistyökumppaneiden kautta, joiden alueellisesta palvelutarjonnasta Taikalattia.fi vastaa.

7. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

8. Rekisterin suojaus

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään.

10. Evästeet

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Evästeitä käytetään palveluiden tehostamiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeiden avulla pyrimme keräämään tietoa, kuinka sivustollemme vierailevat käyttäytyvät. Evästeet ovat välttämättömiä joillekin käyttäytymistä mittaaville palveluille. Evästeiden avulla kerätty tieto on anonyymia. Mikäli haluat estää evästeiden käytön verkkosivuillamme, pääset muuttamaan evästeisiin liittyviä asetuksia verkkoselaimesi asetuksista. Evästeiden avulla saatua käyttäytymistietoa hyödynnetään verkkosivuston kehittämisessä entistä käyttäjäystävällisemmäksi.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

f